Wat is Amai producties?

Amai is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van live performances, producties en producties, liefst met een humoristische inslag. Bezielers Kenny De Maertelaere en Katrien Vandepitte (getrouwd – 2 katten – geen kinderen) hebben allebei een passie voor improvisatietheater en film en combineren die twee interesses tot een sterk bedrijf. 

Het bedrijf ontstond uit Compagnie Amai (http://www.compagnieamai.com), een improcomedy-groep die op eigen initiatief improvisatie-shows in Gent en ver daarbuiten organiseert. Daaruit ontstond na verloop van tijd de Amai impro-academy, waarin aan geïnteresseerden improvisatielessen gegeven worden. 

Doordat de vele aanvragen voor acts, animaties en workshops te groot werd, richtten Kenny en Katrien Amai producties op in 2015. Sindsdien werd Kenny fulltime als zelfstandige. Hij duikt hij op in allerlei reclames en schrijft en produceert eigen audiovisuele producties. Kenny heeft ondertussen ook zijn eigen website (www.kennydemaertelaere.be).

Amai heeft al heel wat ervaring met het ontwikkelen van producties op maat. Als je nog op zoek bent naar iets, contacteer ons, en we creëren het voor u.

%d bloggers liken dit: