Wat is Amai producties?

Amai ontstond op een blauwe maandag als een hobbyproject maar transformeerde al heel snel naar een professionele organisatie vol projecten en ideeën. Bezielers Kenny De Maertelaere en Katrien Vandepitte (getrouwd – 2 katten – geen kinderen) hebben allebei een passie voor improvisatietheater en film en combineren die twee interesses tot een sterk bedrijf. 

Het bedrijf ontstond uit Compagnie Amai (http://www.compagnieamai.com), een improcomedy-groep die op eigen initiatief improvisatie-shows in Gent en ver daarbuiten organiseert. Daaruit ontstond na verloop van tijd de Amai impro-academy, waarin aan geïnteresseerden improvisatielessen gegeven worden. 

Doordat de vele aanvragen voor acts, animaties en workshops te groot werd, richtten Kenny en Katrien Amai producties op in 2015. Sindsdien werd Kenny fulltime als zelfstandige. Hij duikt hij op in allerlei reclames en schrijft en produceert eigen audiovisuele producties. Kenny heeft ondertussen ook zijn eigen website (www.kennydemaertelaere.be).

Ondanks Covid-19 en alle naweeën staat Amai producties nog steeds stevig in haar schoenen. Ons pakket breidt verder uit met comedyshows, een improcomedyshow specifiek voor Culturele Centra, moordmysteries en Beyond Cinema, een interactief cinema-concept. Meer info vind je verder op deze website!