Acts & Animaties

Wil je verrassend uit de hoek komen dan ben je met Amai producties absoluut aan het juiste adres!            

Wij zorgen namelijk voor entertainende, maar smaakvolle interactieve acts en producties die zich aanpassen aan het doelpubliek en zelfs ieder individu waarmee we in contact komen.  Op maat is het codewoord!

Heel wat van onze reeds bedachte animaties zijn ideaal voor een bedrijfsfeest of een groot evenement.  En daarnaast hebben we ook enkele vernieuwende producties die je nog niet eerder meemaakte op een evenement, zoals deur-aan-deurtheater of horroracts.

Kijk hieronder voor meer info over de verschillende soorten acts, ze zijn ingedeeld volgens interactief theater, interactieve animaties of improvisatietheater.

Vind je je gading nog niet?  Neem gerust contact op, wij werken met plezier  acts op maat uit!  

Interactieve shows op maat

Amai werkte ondertussen reeds enkele malen samen met Kinepolis voor het creëren van een immersive, interactief verhaal rond een film. Op bovenstaande foto kan je zien hoe wij voor aankleding zorgden bij de film “Aquaman”. Ook voor IT zorgden wij in de riolen van Antwerpen voor een interactieve aankleding.

Horroracts

Amai heeft een grote voorliefde voor comedy en horror en heeft daarom ook enkele acts die heel leuk zijn voor gelegenheden die gericht zijn op horror. Onze verschillende mogelijke acts zijn deze: Het poppenmeisje, de wonderdokter, Xio Yathzee – mentalist en de waarzegger. Vooral in Diksmuide duiken wij al jarenlang op met deze acts tijdens Behekst Diksmuide.

Ontvangstacts

Voor sommige evenementen is het vooral belangrijk dat uw publiek of gasten op een leuke manier ontvangen worden. Amai heeft ook hiervoor reeds verschillende acts ontworpen, maar ook hier is weer alles mogelijk. Van levende standbeelden tot echte bodyguards.

Interactieve animaties

Deze format wordt het meest gevraagd. Wij creëren voor uw organisatie een act op maat die iets extra in de kijker zet op uw evenement of mensen lokt naar uw stand. Zo ontwikkelden wij bijvoorbeeld de act “Fluppe en Mathille” voor Meubili Knokke en de “Hoger Lager-quiz met Steve Glitter” voor Broederlijk delen. Alles kan, van een stout roodkapje tot voorleesact voor kinderen.

Muzikale animaties

Muzikale animaties zijn vaak heel leuke acts om tijdens een markt of massa-evenement in te zetten. Er is veel interactie met het publiek en je kan ook wat grotere groepen aanspreken. We hebben o.a. 2MORE als geweldige muzikale act: een parodie op een charmezangersduo. Ambiance verzekerd.