Acts & Animaties

Wil je verrassend uit de hoek komen dan ben je met Amai producties absoluut aan het juiste adres!            

Wij zorgen namelijk voor entertainende, maar smaakvolle interactieve acts en producties die zich aanpassen aan het doelpubliek en zelfs ieder individu waarmee we in contact komen.  Op maat is het codewoord!

Heel wat van onze reeds bedachte animaties zijn ideaal voor een bedrijfsfeest of een groot evenement.  En daarnaast hebben we ook enkele vernieuwende producties die je nog niet eerder meemaakte op een evenement, zoals deur-aan-deurtheater of horroracts.

Kijk hieronder voor meer info over de verschillende soorten acts, ze zijn ingedeeld volgens interactief theater, interactieve animaties of improvisatietheater.

Vind je je gading nog niet?  Neem gerust contact op, wij werken met plezier  acts op maat uit!  

BEYOND CINEMA: Interactief film en theaterconcept:

Amai werkte ondertussen reeds enkele malen samen met Kinepolis voor het creëren van een immersive, interactief verhaal rond een film. Daarnaast zorgden we ook voor animatoren op het Bioskoop-event van Future of Events. Wil je echter meteen een totaalconcept op jouw event dan kunnen wij ook voor de juiste aankleding zorgen. Zo kan je al het “Rocky Horror Picture Show-concept” boeken bij Amai. Binnenkort volgen er nog heel wat meer van dergelijke Beyond Cinema-concepten in de Meubelfabriek.

Het concept houdt vooral in dat er voor de film en tijdens de film acteurs kunnen verschijnen die het verhaal wel heel levendig maken. Je stapt als het ware letterlijk in de film binnen.

INTERACTIEVE ANIMATIES

Wij creëren voor uw organisatie een act op maat die iets extra in de kijker zet op uw evenement of mensen lokt naar uw stand. Zo ontwikkelden wij bijvoorbeeld de act “Fluppe en Mathille” voor Meubili Knokke en de “Hoger Lager-quiz met Steve Glitter” voor Broederlijk delen. Alles kan, van een stout roodkapje tot voorleesact voor kinderen.

HORRORACTS

Amai heeft een grote voorliefde voor comedy en horror en heeft daarom ook enkele acts die heel leuk zijn voor gelegenheden die gericht zijn op horror. Onze verschillende mogelijke acts zijn deze: Het poppenmeisje, de wonderdokter, Xio Yathzee – mentalist en de waarzegger. Vooral in Diksmuide duiken wij al jarenlang op met deze acts tijdens Behekst Diksmuide.

ONTVANGSTACTS

Voor sommige evenementen is het vooral belangrijk dat uw publiek of gasten op een leuke manier ontvangen worden. Amai heeft hier reeds verschillende acts voor ontworpen maar ook hier is weer alles mogelijk. Vragen staat vrij!