Amai opent een winkel!

In crisistijd moet men creatief zijn en dat zijn we hier zeker en vast. Niet alleen specialiseerden we ons meer en meer in audiovisuele producties, daarnaast werd er ook heel wat geschreven in de kalmere lockdownperiodes.

Zo werd het boek “Walg-vis” voor kinderen van 8 – 12 jaar oud geschreven. Een kinderboek over een koppel dat op hun huwelijksreis opgeslokt wordt door een walvis. Kenny De Maertelaere schreef het boek en Stijn Grooten maakte de bijhorende tekeningen in schetsstijl. Na 2 jaar schrijven en bijschaven is er nu eindelijk de definitieve versie!

Vanaf 31 maart 2022 kan je het boek bij je thuis ontvangen, maar binnenkort kan je al een E-book bestellen of een voorbestelling doen van het effectieve boek (met voorbestellings-korting).

Benieuwd?

Hier zie je alvast een voorproefje van het boek met enkele tekeningen!

Moordmysterie (gepimpte versie)

Het wordt ons af en toe gevraagd. Hebben jullie toevallig geen moordmysterie waarvoor we jullie kunnen vragen. Net voor corona was het dan ook zover, we speelden een moordmysterie. Op een huwelijksfeest dan nog… Dit bleek uiteindelijk een geweldige ervaring, want we zetten zoals altijd het hele moordmysterie volledig naar onze hand.

Ook de aanwezigen die van niets wisten werden verdacht bevonden en moesten zorgen dat ze zichzelf konden verdedigen tegen de zware aanklachten van onze onderzoeker/butler.

Ook geïnteresseerd in een moordmysterie op jouw event? Dat kan al vanaf 25 aanwezigen.

Een gast van het event die ondervraagd wordt door onze butler.

De afstandsambtenaren

De ambtenaren van het ministerie voor Afstandelijkheid en Vergevorderde Ontoenaderbaarheid zijn 2 heerlijke figuren die interactie gaan met uw publiek. Met grappige bureaucratie en plezante naïviteit gaan ze het gesprek aan met iedereen en zorgen ze voor ambiance op elk feest.

Als ambtenaren kunnen zij uw publiek doen herinneren aan de coronaregels, maar uiteraard op een vriendelijke en grappige manier.

Aanwezig bij Sluizeken in Gent

Online teambuildings, humoristische video’s en livestreams

De coronacrisis is al eventjes bezig dus ook Amai heeft haar werking aangepast. Ondertussen maakten we reeds humoristische filmpjes voor verschillende organisaties, presenteerden we online quizes en zijn we bezig aan de voorbereiding van onze eerste livestream-show. Ook interesse in dergelijke act? Mail of bel ons en we bespreken de mogelijkheden.