Comedyshows

Amai producties ontstond vanuit een improtheatergroep dus onze improcomedyshows kunnen natuurlijk niet ontbreken. Je kan een show boeken van 45 min tot anderhalf uur lang. Binnenkort komen er hier ook nog comedians bij.

Hieronder krijg je alvast een overzicht!

Shortform improcomedyshow

Humor is individueel en relatief. Een goede comedyshow krijgt het volledige publiek mee waardoor . De shortform improcomedyshow van Amai wordt gebracht met 4 geroutineerde spelers die elk al heel wat optredens op hun teller hebben. Ze spelen in op reacties uit het publiek en nemen zelfs kleine nuances mee. Bovendien kan ook elk van onze show aangepast worden voor bepaalde gelegenheden. Dat kan gaan van een benefiet tot een bedrijfsfeest, tot een inleiding tot een congres.

Amai was o.a. al te gast met haar improcomedyshow bij Broeders van Liefde, UPC Leuven, Kom op tegen Kanker, Hogeschool Gent, Vives Oostende, Stad Gent, Stad Diksmuide, Samana, Familiehulp, enz…

Thematisch improvisatietheater

Soms is uw event in een thema en als u daarvoor nog op zoek bent naar geschikte aankleding of shows, dan is het vaak zoeken naar een naald in een hooiberg. Amai ontwikkelt improvisatieshows in thema waardoor u niet lang hoeft te zoeken naar een leuke show die past bij uw event.

Een goed voorbeeld is onze Hogwarts improcomedyshow, een show die volledig draait rond de wereld van Harry Potter. Maar u kan het zo gek niet bedenken of het kan ook.

Educatief theater

Naast rechttoe rechtaan improvisatieshows heeft Amai ook enkele educatieve theatershows in de portefeuille. Meer bepaald inspringtheatershows. Dit zijn educatieve theatershows waarbij het publiek kijkt naar korte verhalen die van toepassing zijn op hun leven, werk, hobby. Daarop krijgen ze de kans om in te springen en dat wat net gespeeld werd te corrigeren. Het voordeel is dat dit veel dynamischer werkt dan de gemiddelde rollenspel-training.

We hebben 2 vaste educatieve inspringshows die over opvoeding en kinderopvang gaan, maar we maakten er ook reeds over ouderenzorg, personeelsbeleid bij de groendienst en vrijwilligersbeleid. Alles kan dus.

Amai was voor dergelijke shows al heel regelmatig te gast bij Broeders Van Liefde, Davidsfonds, Kinderopvang-centra over heel België, VCOK, Vlaamse Overheid, enz…