Comedyshows

Amai producties ontstond vanuit een improtheatergroep dus onze improcomedyshows kunnen natuurlijk niet ontbreken. Je kan een show boeken van 45 min tot anderhalf uur lang. Binnenkort komen er hier ook nog comedians bij.

Hieronder krijg je alvast een overzicht!

Shortform improcomedyshow

IMPROCOMEDYSHOWS

De shortform improcomedyshow van Amai word gebracht met 4 geroutineerde spelers die elk al heel wat optredens op hun teller hebben. Ze spelen in op reacties uit het publiek en nemen zelfs kleine nuances mee. Bovendien kan ook elk van onze show aangepast worden voor bepaalde gelegenheden. Dat kan gaan van een benefiet tot een bedrijfsfeest, tot een inleiding tot een congres.

Er is ook de mogelijkheid om een pianist mee te nemen.

Amai was o.a. al te gast met haar improcomedyshow bij Broeders van Liefde, UPC Leuven, Kom op tegen Kanker, Hogeschool Gent, Vives Oostende, Stad Gent, Stad DiksmuideSamana, Familiehulp, enz…

THEMATISCHE IMPROCOMEDY

Soms is uw event in een thema en als u daarvoor nog op zoek bent naar geschikte aankleding of shows, dan is het vaak zoeken naar een naald in een hooiberg. Amai ontwikkelt improvisatieshows in thema waardoor u niet lang hoeft te zoeken naar een leuke show die past bij uw event.

INSPRING OF PARTICIPATIEF THEATER

Naast rechttoe rechtaan improvisatieshows heeft Amai ook enkele educatieve theatershows in de portefeuille. Meer bepaald inspringtheatershows. Dit zijn educatieve theatershows waarbij het publiek kijkt naar korte verhalen die van toepassing zijn op hun leven, werk, hobby. Daarop krijgen ze de kans om in te springen en dat wat net gespeeld werd te corrigeren. Het voordeel is dat dit veel dynamischer werkt dan de gemiddelde rollenspel-training.

We hebben 2 vaste educatieve inspringshows die over opvoeding en kinderopvang gaan, maar we maakten er ook reeds over ouderenzorg, personeelsbeleid bij de groendienst en vrijwilligersbeleid. Alles kan dus.

Amai was voor dergelijke shows al heel regelmatig te gast bij Broeders Van Liefde, Davidsfonds, Kinderopvang-centra over heel België, VCOK, Vlaamse Overheid, enz…

Vrij toegankelijke improshows:


Als je liever naar een show komt kijken op eigen houtje, dan is dat zeker mogelijk.

Amai speelt regelmatig shows waarvoor je tickets kan kopen of kan reserveren. Hieronder vind je ze terug!