Workshops

Bent u voor kinderen, uw bedrijf, vereniging of evenement op zoek naar vernieuwende, toffe, entertainende workshops?  Amai producties verzamelde voor u heel wat workshops op maat die u niet makkelijk ergens anders zal terugvinden.  Eén voor één zijn ze namelijk gebaseerd op de basisprincipes van improvisatietheater.  Bovendien zijn ze ontwikkeld door een erkende klinische psycholoog.  

U kan ze daarnaast ook combineren met onderwerpen naar eigen behoefte waardoor u een interessant en ludiek pakket kan aanbieden aan uw deelnemers.

IDEAAL voor teambuildings en festiviteiten! 

Teambuilding workshop

Wil je dat je team elkaar beter leert kennen of wil je eens echt iets ontspannen doen met een groep dan is een teambuilding op basis van improvisatie echt de ideale oplossing. Een workshop van anderhalf tot 2 u maakt de sfeer helemaal los en laat mensen eens goed lachen. Ze leren elkaar beter kennen, leren samenwerken en luisteren naar elkaar.

Amai gaf deze workshop al ontelbare keren aan heel wat verschillende organisaties. O.a. aan 11.11.11, kinderopvang De Blauwe Lelie, theatergroepen, Stad Gent, OCMW Gent, scholengroepen, enz…

Pitch-workshop

Tegenwoordig is pitchen iets wat je zeker moet kunnen op het werkveld. Je kan de theorie zoveel bestuderen als je wilt, de praktijk is nog belangrijker. Amai geeft workshops en coacht mensen die in het proces zitten van te leren pitchen. Hiervoor werkten we al verschillende malen samen met Junction maar ook met KBC Start-it.

Ook bijleren over het proces van ontspannen voor een groep staan en je verhaal doen, neem dan contact met ons op.

Thematische workshop

Een workshop improvisatietheater is niet alleen ideaal voor ‘leren spreken voor een groep’ of ‘elkaar beter leren kennen’, het kan ook werken op vaardigheden zoals ‘leiderschap’, ‘samenwerken’, ‘luisteren’, ‘omgaan met moeilijk gedrag’, enz…

O.a. voor Ocmw Gent gaven we al verschillende workshops hier rond, maar ook voor verschillende scholen. Ook voor leerlingen van alle graden kan improvisatietheater een heel leerrijke workshop zijn.

Impro-academy Gent

Amai heeft ook haar eigen impro-academy. Wil je zelf een speler worden of wil je gewoon meer zelfvertrouwen bij spreken voor publiek, dan is leren improviseren misschien wel iets voor jou. Volg onderstaande link om onze workshops te ontdekken.

Impro-academy

Amai heeft ook haar eigen impro-academy. Wil je zelf een speler worden of wil je gewoon meer zelfvertrouwen bij spreken voor publiek, dan is leren improviseren misschien wel iets voor jou. Volg onderstaande link om onze workshops te ontdekken.

%d bloggers liken dit: